Kerkraads Symfonie Orkest

Facebook Instagram YouTube
Home
Concerten

Concerten

19 November 2023 - Griezelmatinee [8+] (Theater Kerkrade) 

  • Gastdirigent: Jos Zegers
  • Regie: Roger Lataster
  • Vertelster: Geyria Barut
  • Actrice: Esther Wetzels

Het Kerkraads Symfonie Orkest zorgt voor spannende muziek van onder andere Edvard Grieg, Camille Saint-Saëns, Anatoli Liadov en John Williams. Daarbij zorgt de 13-jarige vertelster Geyria Barut (Limburgs voorleeskampioen 2022!) voor een griezelig spannend verhaal dat jou op het puntje van jouw stoel brengt en zorgt actrice Esther Wetzels (Volkstoneel Kerkrade) voor spektakel op het podium. Dit alles onder regie van Roger Lataster.

Het verhaal: De Vloek van het Nevelmeer (auteur Reggie Naus, illustraties Kees de Boer)
Pepijn en Sanne zwemmen elke dag in het Nevelmeer. Maar dat het op dat meer niet pluis is, had hun vriend Trubbel de trol wel eerder mogen vertellen …. Als Pepijn spoorloos verdwijnt komen Trubbel en zijn vrienden in een gevaarlijk avontuur terecht. Wat is het geheim van het Nevelmeer? 

Voorstelling
Deze voorstelling duurt ongeveer 5 kwartier en er is geen pauze. Kinderen zijn van harte uitgenodigd om verkleed in griezelig kostuum naar het Griezelmatinee te komen! Dit Griezelmatinee is geschikt voor 8+ en uiteraard ook voor volwassenen. 

Aanvang van dit matineeconcert is 16:00u. Kaarten zijn te koop zijn via Parkstad Limburg Theaters: www.plt.nl 

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Huis Voor De Kunsten Limburg en Gemeente Kerkrade. 

------------------------------------------------ 

5 Januari 2024 - Nieuwjaarsconcert (Theater Kerkrade) 

  • Gastdirigent: Jos Zegers
  • Solist: Maartje Rammeloo (sopraan)
  • Solist: Jan-Willem Schaafsma (tenor)

Het Kerkraads Symfonie Orkest opent het nieuwe jaar 2024 met het traditionele Nieuwjaarsconcert. Bij de vrolijke 'nieuwjaarsklanken' zal de familie Strauss zeker niet ontbreken. Zoals ieder jaar zal er ook een solistische inbreng zijn. Aanvang is 20:00u. Kaarten zijn á €20 te koop via Parkstad Limburg Theaters. 

------------------------------------------------ 

1 & 2 Februari 2024 - Vasteloavendskonzeëte  (Theater Kerkrade) 

  • Gastdirigent: Jos Zegers

Deze feestelijke opmaat naar de Drei Dol Daag begint traditiegetrouw met de Jardemars en zal zoals altijd eindigen met ’t Sjunste op de Welt. Daartussenin klinkt mooie licht klassieke muziek, geniet u van bijzondere solisten én een speciale verrassingsact. En natuurlijk geven ook dit jaar de Prins en Raad van 11 acte de présence. Tip: Koop uw kaartje tijdig, want dit concert is steevast snel uitverkocht. Kaarten zijn te koop via www.plt.nl . Dit concert is een samenwerking van het Kerkraads Symfonie Orkest, Parkstad Limburg Theaters en de Kirchöatsjer Vasteloavends Verain . Aanvang 20.11u. 

------------------------------------------------

22 Juni 2024 - Midzomerconcert (Theater Kerkrade)   

  • Dirigent: n.n.b.

Het Kerkraads Symfonie Orkest zal op 22 juni een prachtig symfonisch midzomerconcert voor u uitvoeren. Zodra er meer bekend is over het concertprogramma wordt dit op de website www.plt.nl vermeld. Kaarten zijn te koop via het Parkstad Limburg Theaters: www.plt.nl . Aanvang: 20:00uur 

skyline kerkrade by John Paffen