Kerkraads Symfonie Orkest

Facebook Instagram YouTube
Home
Concerten

Concerten

5 Januari 2024 - Nieuwjaarsconcert (Theater Kerkrade) 

  • Dirigent: Jos Zegers
  • Solist: Maartje Rammeloo (sopraan)
  • Solist: Jan-Willem Schaafsma (tenor)
  • Presentator: Fer Kousen

Het Kerkraads Symfonie Orkest opent het nieuwe jaar 2024 met het traditionele Nieuwjaarsconcert. Bij de vrolijke 'nieuwjaarsklanken' zal de familie Strauss zeker niet ontbreken. Zoals ieder jaar zal er ook een solistische inbreng zijn, dit jaar in de personen van Maartje Rammeloo (sopraan) en Jan-Willem Schaafsma (tenor). Fer Kousen neemt de presentatie voor zijn rekening. Kaarten zijn á €20 te koop via Parkstad Limburg Theaters. 

------------------------------------------------ 

1 & 2 Februari 2024 - Vasteloavendskonzeëte  (Theater Kerkrade) 

  • Dirigent: Jos Zegers

Deze feestelijke opmaat naar de Drei Dol Daag begint traditiegetrouw met de Jardemars en zal zoals altijd eindigen met ’t Sjunste op de Welt. Daartussenin klinkt mooie licht klassieke muziek, geniet u van bijzondere solisten én een speciale verrassingsact. En natuurlijk geven ook dit jaar de Prins en Raad van 11 acte de présence. Tip: Koop uw kaartje tijdig, want dit concert is steevast snel uitverkocht. Kaarten zijn te koop via www.plt.nl . Dit concert is een samenwerking van het Kerkraads Symfonie Orkest, Parkstad Limburg Theaters en de Kirchöatsjer Vasteloavends Verain. Aanvang 20.11u. 

------------------------------------------------

22 Juni 2024 - Midzomerconcert (Theater Kerkrade)   

  • Dirigent: Jos Zegers

Het Kerkraads Symfonie Orkest zal op 22 juni een prachtig symfonisch midzomerconcert voor u uitvoeren. Zodra er meer bekend is over het concertprogramma wordt dit op de website www.plt.nl vermeld. Kaarten zijn te koop via het Parkstad Limburg Theaters: www.plt.nl . Aanvang: 20:00uur 

Een greep uit eerdere concerten:

> 2023 <

> 2017 <

> 2016 <

skyline kerkrade by John Paffen